Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 9 March 2011

teaser kasut nikah

saje nak bagi teaser kasut nikah. aku actually carik kasut putih 4 nikah. tp ahad lepas aku ke jalan TAR sbb carik baju melayu tunangku utk jd pengapit abang die. then saje la masuk kedai keling madras kat jln masjid india tu. tb2 nmpak cam menarik lak kasut ni. kale gold. tros aku kate nak beli. harga pon sgt reasonable. ade size. mmg laju jela mbuat pemilihan. byk gak desgn kat situ. xtaw kedai tu ade jual kasut. haha. cam klaka je aku bli kasut nikah kat kedai keling. tp awesome jugak hasilnye (sedapkan ati. hehe) size 11 okeh kasut tu. size kaki org keling ni lain kot dr saiz malaysia. salu aku pakai saiz 8 je kot. haha. xkesah je kale gold sebab lace baju nikah mmg ade gold sket. n heels nye x tgi pon. xpela. sbb kasut sanding aku da tinggi. huhu. actually aku cam x suke kasut sanding aku tu. xpe yan. xyah mbazir nak beli yg lain bagai ye. pakai je yg tu. hari tu kan da kate cantik. ye la2. simple but sweet (sedapkan ati lagi) ehehe.

xsabar nak collect baju nikah n sanding kat kak fiza esok petang. harap2 cantik le hasilnye. ye, simple je baju tu. juz hoping baju tu suit me nicely ;) misi seterusnye carik tudung pulak... ;)

nama pon teaser. so, tgk hujung kasut je ye. nak highlightkan plastic bag die. very the keling! haha

i am juz so in love with this no-brand shoes. ;)
love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...