Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 15 March 2011

cuti2 perak

berada di manjung perak dari hari jumaat till ahad. penuh sgt aktiviti. tp gambar nan hado. xde gamba. hehe. ni je gamba gedik kat marina island. haha

ni mak angkat husni. die jaga tunangku masa kecik. die tgal kat parit. salu kalo balik perak mmg husni akan singgah umah mak die ni ;)

we brought mak to parit town coffee. nama ala2 kopitiam. but makanan cam kat kedai tomyam je. huhu

ni pulak kat sekinchan masa otw balik KL. makan mentarang lagi. actually, masa otw nk gi perak, aku makan jugak mentarang ni. hehe

kedai sblum ni sepinggan RM5 je. but kedai ni sepinggan RM8. mak aii cekik darah. upenye siap bg sepinggan mangga lagi. patut mark up harga. naseb baik mangga sedap. nyumnyum

siap bungkus nk bawak balik sbb i noe ayah mesti suke. :) ok, tu je gamba cuti2 perak. haha

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...