Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 23 March 2011

my x box da siap!

yay! x box da siap!! bukan x box main game tu taw! ni x box kotak utk letak favors wedding aku nnt. nak bg kat guest la... puas ati sgt sbb kale pink. haha. tp knp gamba putih je? huhu sebabnye harga yg aku byr mmg kale putih je. klo nak kale2, sila la bayar lebih. nonono ;p

puas ati dpt custom made box ni. same ngan kad jgk. xkesah la org nk buat ape ngn box ni nnt (termasuk buang. hahaha) jji aku mmg nk org bwk balik dr wedding aku sumting yg aku suke. ngeeeeee. order 1000pcs je. 1st come 1st serve. huhu. cett bajet cam ramai sgt org nk dtg wedding ko yan.

actually selain x box, ade v box which the size is bigger but the price is the same. mak aku tya np x amek v box. jawapan aku, buat ape la nak amek besar2 mak, isi yg kite nk bg tu kecik je pon. kang ye ye je bekas besar, isi cinonet je. baik xyah. gitulah...

my x box. im lovin it :)

bhgn tepi sama design ngan kad :)

takot ade org x knl perantin. so letakla gamba pre wedding aritu. (leh bla x alasan tu? lol). suke suke suke!!!
pssst: ade gud news yg tunangku terima td. aku bersyukur Ya Allah. aku taw, Kau akan menolong hambamu yg memerlukan ni. Alhamdulillah rezeki nak kawen, org kate ;)

love ~ izyan al-za'im

6 comments:

sha a.s said...

siyes comel box tu....klu aku, x buang...simpan utk kenangan...masuk dlm lemari antik umah aku..perghhh mana dtg lemari tu ntah? ekekeke

izyan al-za'im said...

alhamdulillah ade yg kate comel. igt aku syok sendiri. akakaka. terharu klo ko nk simpan box tu. nnt aku belikan ko gobok utk simpan bnda 2 tu eh.ahaha

e k i n ♥ y u s r i said...

same ngan kad kawin tue...
tp cantik n simple...

izyan al-za'im said...

tq ekin. simple je. less is more :)ataupun less is cheaper. haha

e k i n ♥ y u s r i said...

brape harga 1 kotak nie ea kak?

izyan al-za'im said...

xsure la sbb akak beli skali ngn kad. klo kotak ni je dlm 70-80sen kot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...