Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 10 March 2011

kad kawen

ok kad aku da siap! baru la aku puas ati sbb kad aku kale pink akhirnye. yuhhu! kad yg putih tu x taw la kedai tu buat ape. suke ati kome la. aku xmo yg putih tu. huhu

so, skang aku dah bahagikan kat family aku utk bg kat sedara mak, sedara ayah, jiran, kwn along, acah, abangah. sume aku kire siap2. pandai2 la korang gune bilangan kad tu sebaiknye. kalo abes, abes la ye.

skang pon aku tgh kumpulkan address kwn2 aku. melampau la setem smpai 60sen kan. terpaksa jugakla.(kedekot tol pengantin ni) lol

ha, lupe nak cite. aku kan oder kad kawen aku 500 pcs kan? masa balik umah, aku kire balik. sbb mana taw x cukup 500 kan? (sbb ade kes kad x cukup. tu yg aku nk kire gak kad tu. lgpon aku dah mcm pangkah ngan kadlestari ni. tu lagi mbuatkan aku nak kire) normally kedai kad ni akan print lebih. mcm 10 extra kad kan. TAPI,,,,,,,,,,,,,,,, nak taw, bape jumlah kad aku??? 750 keping!!! extra 250 pcs ok! ape ke byk sgt lebih tu? x rugi ke korang? aku bayar utk 500 je ok. adoii. ske ati korang la. aku terima je. tp aku xrase nk guna extra kad 250 tu. sbb aku oder catering utk 1000pax. klo aku anta kad lebih, ade yg x dpt mkn nnt. haha. klo da terpaksa gune, baru aku akan gune extra kad tu. kalo x, aku buat deco jela kad2 aku tu. hahaha

erm, kad utk diposkan leh la aku anta skang ni. utk kwn2 opis yg aku anta by hand je, mebi aku hanta lg 2 mg sblm majlis ke kan. fuhh berdebar tol. lg 30 hari @ sebulan je lagi....

kad kawen aku! simple je kan? yg penting warne pink! hoyeahh!!

some of the cards yg aku da siap tulis alamat. ni kawan2 aku nye dulu. many to come. 2 my friends, wait 4 ur cards!
love ~ izyan al-za'im

3 comments:

sha a.s said...

yg n br cun!!!

CiCeoN said...

xsabar nk terima card nie!!

izyan al-za'im said...

yeah! sgt satisfied dgn kad nih! i get wat i paid la kan. simple je. huhu
sabar aja, nnt aku bg kat ko ok :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...