Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 28 March 2011

shopping lagi!

hari jumaat gi sunway pyramid utk cari hp n sesuatu. disebabkan xde stock hp yg kami nak tu (nak beli hp sama 4 him n mine. winks) so, bayar je deposit n kami akan amek hp tu petang ni. yay! cam leh gune skang. tgu lps kawen yan oii. huhu. hari sabtu lak diteruskan dgn carik telekong hantaran aku, songkok nikah tunangku n kasut sanding tunangku. ha, setel da kot. barang2 hantaran da xde nk beli pe da. tgu hp hari ni. kire setel da. alhamdulillah. skang pk ngan bnda kecik2 lak. ha, bab utama pasal catering x setel lg. mg ni insyaallah :)


pilih2 kasut sanding. mule2 gi sogo sbb da alang2 gi jln tar beli telekung n songkok. cam biasa ramai ya amat. last2 gi isetan the garden. xramai org , selesa dan good service serta tambah point member card isetan aku. lol :)


pilih2 songkok di bak jalan tar


pilih jgn x pilih songkok anda. selain tu akhirnya dpat beli telekung yg aku nk tu pd harga yg aku nak. last time tya,x nk bg murah langsung. kali ni gi, ok la dapat murah lagi. huhuh

kite minum dulu! ;p


love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...