Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 4 March 2011

Saje nak share progress wedding preparation aku. ape je. risau wehhh. ni beberapa barang yg aku beli minggu ni di beberapa kedai berlainan.

2 lil baskets utk flower girls. n dat bulu2 for deco. nak deco kat guest book jgk nnt. we'll see.

favors for family lelaki. mak aku kate, tah hape2 yg aku beli. haha. bajet ciput, so redho jela. lgpon, ok wat dpt bnda ni. utk mak2, leh simpan dlm almari perhiasan dorang. ngeee. kalo rajin aku tukarkan la nnt ngan ribbon pink, kalo malas, ape yg ade jela. huhu

head wreath for flower girls. suke sgt dpt beli dgn harga murah. hooray!!

ornaments utk dulang hantaran. aku pilih biru utk bagi belah laki. we'll see hasilnye. biasa je wehhh

cute hair clips. untuk apekah byk2 ni? sumting to do with mas kawen. xtaw la pe jadi. wait n see :)

ni beli kat nilai. bekas utk letak cincin groom nnt. xyah deco pon xpe kot. xoxoxo. ni je antara bnda yg aku perabes mg ni. byk lagi dlm pale otak ni. dwet byk sgt ke? uwa!! tiap hari ade je bnda aku beli. spend wisely izyan ;) berdebarnye....

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...