Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 7 March 2011

it has delivered!

Jumaat lepas tiba 2 azwan bg aku satu parcel dr skynet from heartbeat. yay!! da sampai da my oder! gud. x sampai seminggu da sampai :) 1st time beli online ni. sume bnda deal ngan komputer je. takot gak klo bnda tu x jd. apakah bndanya tu? hehe. saje je try order bnda ni utk wedding aku nnt. nk letak kat guess book corner. erm, tp bile tgk bnda tu cam pelik je. x mcm aku bygkan. haha. belasah la labu... agak mahal bg aku bnda tu. tp ngade2 punye pasal. aku order jugak. wahahaha. membazir je ko ni yan. ok, nnt kite tgk bnda tu masa wedding aku nnt.

ha, lupe nak bgtaw. one part of the thing patah!! then baru aku call person incharge. die soh aku emelkan gambar yg patah tu. aku tgkap gamba n emelkan. then die reply, bnda tu leh gam ngan UHU. kalo aku bjaya gamkan, die akan bagi aku diskaun 15% for next purchase. kalo aku x leh btolkan, die akan deliver yg baru. balik ni aku nk try betulkan pkai UHU la. sbb best gak dpt 15% disc for next purchase sbb aku rase ade bnda lagi aku nk beli dr heartbeat ni. hehe


my parcel!

(front look) ce teka, ce teka, pe bnda ni? wait n see ;)

back look. with the stick. ade patah sket. wekk. x sabar nk mendirikannye. a day b4 wedding baru dirikanla. huhu

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...