Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 1 March 2011

family day @ PD part 1

went to matrade's family day at tiara beach resort port dicson. after 2 tahun x de family day. tahun 2008 aku sempat join family day kat cherating. aku dok sebilik ngan hajjar, fara, emma n kakak emma. best gak tiara beach resort ni. jauh dr pantai but the place itself mmg best la. i mean die ade waterpark die sendiri. mmg enjoy la sbb aku blasah masuk telematch selagi boley sume aku nk masuk. sonok kaut hadiah wey!! happening giler!! thumbs up utk telematch! suker!!!

bbq belah malam best jugak sbb aku menang lucky draw. tunangku xde rezeki. heheh. tp makanan kat sana cam xbest sgt la. brekkie n lunch mmg xleh blah ngan tekak aku. but entertainment mmg best :) layan gambar jela. aku buat 3 parts k. 1-sabtu siang 2-sabtu malam 3-ahad siang. enjoy!

TBR. here we come!

my housemate at TBR

waiting kol 5 utk start telematch. excited tuuu

mereka juga excited yo!

yg ni sume excited nk terjun kat air tu. haha

ni hadiah2 lucky draw. meriah hadiah2 tu ok!

clown ni asek kehulu kehilir xwat pape. skali aku stopkan die n mintak belon. tgk aku dpt belon,baru berduyun2 org dtg mintak belon dr die gak. baru reti ko buat keje kan clown. haha

best2

ni je yg clown tu mampu bg kat aku. hehe. jji pink ;)

muahmuahmuahh

telematch utk kids dulu. aku pye la x sbr tgu telematch utk adult. huhuhu

tu adiah2 utk telematch. byk siot! teruje giler aku!

peserta2 matrade yg tgu turn nak take part. huhu. cantik lak aku tgk baju kale turqoise ni.

tug of war. dapat no. 2

poyo je aku tu konon2 tarik. ahahah


yay!! punyela suke dpt masuk next round tug of war! huhu

bercanda di tepian kolammmm

susun puzzle dpt no 1~ saje camera ni potong muke aku. iskkk

maafla gamba x ikot sequence. ehehe. ni tgh lawan carik puzzle dlm air, aku dok tepi tgu puzzle.huhu

happening btol! semangat nak kumpol adiah sebenye. lol

tunangku recieved adiah from matrade ceo

giler over ko yan. haha

ni la game plg lawak di dunia!!! enjoy n fun! :)

mmg x benti gelak main charlie chaplin ni. best2!

ni main bola dlm air. tgk goalie tu. agak2 bola tu muat ke nak masuk pintu goal tu? wakakaka

xnak aku join main ni. hehe

kalo camni, sampai bile x gol. huhu

kesimpulannye, mmg best aktiviti2 kat sini ;)

love ~ izyan al-za'im




3 comments:

CiCeoN said...

cHarlie ChaPlinn!!game yg plg lawak smpai aku pun x sure bley teruskan perjuanagn ke x ni after tgk geng2 sndri berlari while kai kain pelikat tu!haha..cam2 gaye ade!!

CiCeoN said...

n thumbs up tuk 2 ari di pD!ble tgk blk gmbr2 nie..rase cam br smlm blk frm pD..SO SWEET moments!!..haha

izyan al-za'im said...

best giler. nk masuk telematch hari2 rasenye. baru x tension idop. hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...