Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 24 December 2010

yay!! dah jumpa!!!

Memory card (MC) dah jumpa!! yay! Asyu jumpa kat surau TM. durhh. mesti bnda tu terselit kat beg acah then tercicir kat masa deme g surau. yg bestnye, a day b4, asyu dah beli online. tinggal x dpt je lg. kononnye nak ganti MC yg baru la. tp dah jumpa lak yg lama. xpela, nnt asyu leh wat spare MC utk DSLR die.
skang ni aku nak update gamba lama lak. nak cite pasal masa aku EL kamis due minggu lps sbb kete masuk workshop (sampai arini x siap lgi kete ok! pengsan aku dibuatnye). bile da ptg, cam bored. tunangku ajak g midvalley nak beli bracelet n ring utk hantaran. aku on je. tp naik komuter! huhu. best wo dating nek komuter. nak beli brg kemas lak tu. ahahaaaii
sampai je tros aim habib sbb dah survey aritu. but aku x amek charm bracelet (CB) yg aku tgk aritu. bile compare, aku lebey suke yg smaller ni. buah2 nye lagi cute2. eiffle tower, high heels n hanbags. lantak la org nak kate cam budak kecik ke hape. aku yg nak pakai. aku suke, tunangku pon suke. tros jela beli. yay! i got what i wanted! harga pon lebey murah dr yg aku tgk aritu. just a small bracelet. ikot kemampuan kan. lgpon, im not dat old to wear such dat bagak2 nye gelang tu ok! haha
ktorang jugak mmbeli cincin suasa utk tunangku. juz wat i imagine b4. a simple band wit a lil stud of diamond. purfect for him! wlopon kedua2 tu over bajet (again!) beli jugakla sbb mls nak pk dah. kami pon suke je design tu. huhu. setel bab brg kemas. pk bnda lain pulak.
masa nak balik, pk nak naik bas. but tgu pye la lama nak mampos. so, naik je la cab. huhu.

menunggu train. lalalala

menunggu bus. lulululu
ni kat jusco kot. comelnye la hai... patutla masa kecik mak aku x belikan mcm ni. sbb mahal. kakakaka. bongok la aku ni. igt mak aku nk layan? hahaha
jumpa ngan due ekor ape tah ni. tangkap jela gamba! :)

baru bli brg kemas. kemain kepit je bag. kakakaka.
love ~ izyan al-zaim

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...