Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 28 December 2010

klcc

ni hari ahad minggu lepas. cam biasa la, merayap je keje aku ni. huhu. g klcc lak ngan tunangku, acah n asyu. kan byk je bnda aku nk carik utk hantaran. kate year end sale lak kan. tp hasil tangkapan pada hari itu hanyalah kasut aku n tunangku shj. ok la, puas hati ngan hasil tu. simple je kasut aku tu. yg pasti ade unsur2 pink/fuscia. kasut tunangku pon kasut casual je. jji kami sama2 suke ;)

sumpah suke giler ngan kasut ni! tp tinggi sgt. aku mls la tgi sgt ni. kasut aku takat 3 inci je. lebih dr tu nnt aku mls berjalan. haha. so, aku terpaksa say gudbye to kasut yg sgt cantik ni. owh tidak!!

acah kate, soh sedara mara pakai ni time wedding aku. ko je yg nak pakai cah. haha. anyway. mmg nice ;)

kita minum dulu!!


cube teka mana kitorang dpt baloon tu? actually kitorang jumpa kat meja mkn kat signature food court klcc tu. tgk xde org amek, kitorang rembat la sbb cantik. leh ke cenggitu? haha
taraa!! boley balik. dah beli kasut dah kan ;))))

love ~ izyan al-za'im


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...