Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 16 December 2010

memory card camera hilang :(

aku ni da la byk gamba nk di upload kat blog ni. every entry aku suke masukkan skali gamba2 bukti (hehe). x best xde gamba. gedik aku ni. kakaka. dlm memory card aku tu byk je gamba yg aku x upload lg, sbb byk cite aku tertangguh. bz kononnye. uhuk2.
kelmarin aku, tunangku, asyu, acah n dylla g studio ayu (fotografer) pas bes keje. aku nk byr deposit. si acah lak nak cuci gambar2 convo die. sekali la cuci gamba2 mak aku g kursus last week. mak aku pinjam camera aku. aku pon bg kat acah memory card tu. gamba pon da siap cuci time tu jugak.
smlm masa kt opis, aku amek camera aku nk update blog. tgk2 xde memory card. baru aku tingat kat acah. aku call n tya. die kate ayu mmg ade bg balik memory card tu. then die x hengat ltk mana. adoiiii. aku call ayu, kot2 memory card tu tertinggal kat studio die. ayu kate xde pon. maka, memory card aku da ilang la yer? uwaaa!! byk je gamba dlm tu yg aku nk kongsi kat blog ni. 4g tu. besar jugakla. kene beli baru la gamaknye :(
love ~ izyan al-za'im

1 comment:

sha a.s said...

sadiss woo citer ko neih....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...