Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 8 December 2010

bracelet oh bracelet

kelmarin, after work, saje jenjalan g midvalley. singgah habib. tgh year end sale. OOOO mak aii!! harga emas skang ni RM159 segram!!!!! damn! borak2 ngn salesgirl tu. die kate mmg akan naik lg harga tu dlm masa sebulan ni. tunangku kate, beli jela skang. erm,,,nak kawen lg 3 bulan lbey. boley da kot nk beli skang.

tp aku ni da la x minat sgt dgn yellow gold. adeyyy. tunangku nak jugak yellow gold. aku kan penah bgtaw yg aku ske charm bracelet. ade la satu ni ala2 charm bracelet. tp sume buahnye bntuk love. klo betul2 charm bracelet, buahnye kan macam2 shape. tp xdela jumpa yg cam2. dah byk da aku carik. klo ade pon bukan yellow gold. xpun, budak kecik yg punyer... nmpaknyer,,, cam kene beli yg ala2 charm bracelet kat habib tu la. dah sume design lain aku x minat. feninnn. aku conpius sbnye! taste org berbeza2 kan. hurmmm... honestly mmg terover budget. but ckp kat tunangku, tu je design yg aku leh terima. ngeeee. tunangku kate ok. yess!!! :)

aku pon usya skali cincin suasa utk tunangku. (harga suasa pon ngarut2 kan mahalnye! ciss!) ade satu yg aku minat, juz like what i imagine b4. simple ring with a lil stud of diamond. tunangku try n it fits him perfect! :) i like it very much! pon over budget....erm, tp aku suke!!! pejam mata jela. hehe (susah la klo sume bnda over bajet. adoiiiii!)

arini nak balik cepat n nk teros bli la kot. klo da beli senang ati aku. xyah pikir harga benda yg aku nk tu naik lg. grrrrr.

gambar2 kat bawah ni xde kene mengena ngan bracelet. haha. gambar di sekitar mid valley saje. huuu





air wajib beli kala berjalan di mid valley. sedap x hengat!

love ~ izyan al-za'im


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...