Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 28 December 2010

kad kawen dylla


hari tu aku teman si dylla kawan acah g tempah wat kad kawen kat Kadlestari shah alam. dylla ni bestfren acah n asyu. sama belajar uitm. sama practical kat tm n sama dpt keje kat tm. melekat la dorang ni kemana2. dorang carpool balik keje. since kete aku rosak, kitorang ber5 carpool skali. so, aku ikot la kemana dorang nk gi.

dylla nak kawen bulan 2 ni. xlama je lagi. bakal laki die kat perak. so, ape2 mmg die akan buat/beli ngan acah n asyu. aku folo skali la. bestnye tgk kad2 kawen! byk lak tu kale pink. ade duit, ckp je nak camne. ahaiii. tp aku x usya kad utk aku pon. sbb insyaallah bangah nak sponsor. ade design special la konon2nye. ahaii. tunggu dan lihat saje! tanx bangah! huhu

kitorang tgk je. x tempah kat sini pown.

dylla pilih nak v-box camni n kad custom made jugak. ok, setel pasal kad dylla :)


teruje giler aku tgk kad2 pink ni! klo bangah xde kate nk sponsor, mmg aku tros oder je kad2 pink ni. cantikk!!

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...