Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 15 December 2010

ticker berubah lagi!

ticker aku dah bertukar menjadi 3 april 2011. adeyy kecoh tol la aku nih! aku mmg xbook ape2 lg kecuali jurunikah je aku dah book 2/4/2011. tp smlm aku da jumpa fotografer aku a.k.a besfren aku masa kat opis lama dulu. ade miscommunication sket. die igt aku nk kawen 3/4/10. maka die telah amek booking perantin lain pd 2/4/10. adoii. aku xnak org lain tgkp gmbar aku. aku nk die gak! finally, aku x kesah jela aku tukar date. jji aku dpt die.
bnda lain aku x book pon lg. tp tukar date sbb nak dptkan ayu as wedding fotografer aku. bangang tol aku ni. hehe. xpe, still leh discuss bnda tu. xde halnyer :) aku pon da byr deposit kat ayu. hrp2 xde org curik date aku lg. ngeeeee. ok, makanya, date kawen aku yg baru setelah dipinda beratus kali ialah pada : 3 April 2011!

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...