Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 14 February 2011

wedding at matrade ampitheatre

Jumaat lepas, aku n opismate aku sume cam batak2 tgk dr atas tingkat 17 ni ade pelamin kat ampitheatre matrade ni. cam kagum je aku tgk. 1st sbb die kale pink. satu lg sbb pelamin tu besar wo. besar sbb tirai blkng tu je kot. tp pelamin die pon nice gak.
So, bile aku trun ke podium sbb nak tgk tunangku men takraw utk sukan dlman matrade, aku pon jenjalan la sesaje tgk pelamin tu. hahai. suke je aku tgk. mana x nye, sblum ni aku penah terpikir nagn tunangku utk wat wedding kat situ weh. tepat tu mmg luas n the stage mmg just perfect utk letak pelamin. tp x de pon la aku nk wat kat matrde kn. last2 tgk betol ade org wt wedding kt situ. best2!

dari jauh. ade 10 kemah makan.

gettin' closer

ni la pelaminnye! harusla aku suke sbb pink woi!

ni x siap lg. pekerja2 tgh wat preparation lg. yg pink blkng tu petals die lekat2 kat situ. cantik je weh! ok sekian tima kasih. huhu
love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...