Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 17 February 2011

naili's place

Isnin lepas, bersamaan dgn v-day, (i x sambut vday k) dylla ajak aku, husni, acah n asyu makan. well pengantin baru nak blanje ni! harus la nak join! hehe. die soh pilih tempat. jenuh mikir nak gi mana. aku tya hajar n die suggest gi naili's place kat sentul. hurm,,, biasa dgr tempat tu tp x penah gi. so aku suggest kat budak2 TM tu n they agreed. sah2 dorang xtaw jalan. dorang dtg matrade dulu. pas solat magrib baru gerak sesama.

sebelum tu, aku gi hartamas jap. beli cuppies sbb nak celebrate bday asyu yg da belated tu. nak carik kek kecik kononnye. sbb kitorang berlima je pon. tp harga kek kat hartamas tu adoooyai mahal nyela. kek kecik pon RM60. ampeh. last2 beli cuppies comel je. kat kedai mana tah aku beli. RM12.90 for 6 pcs. bkn nak mkn sgt pon kek ni. sj nak buat2 tiup lilin je kan. so, ok le tu.

bila da sampai naili's, aku suke la tempat tu. in fact dorang pon suke! harga pon ok la. bile org belanje lagi la ok! haha. tanx dylla belanje kitorang! makanan die ok jugak. cumenye acah, asyu n dylla cery berry the next day. erm, sbb mkn kt naili's tu ke? xtaw la...

asyu dylla acah menunggu di bus station matrade

da sampai. motif baju kurung? baru balik keje maaa. ;p
lagipon esoknye kan maulidurrasul. hehe

very2 nice place! gamba x syantek sbb dis place bermandikan lampu2 kuning ni. plus camera aku cap ayam je. hehe

mule2 igt nak mkn kat atas bot ni. tp cam sempit lak sbb kitorang berlima. klo berempat mmg ok ;)

so kitorang pindah dlm pondok ni lak. nice !

pengantin fresh sgt ni. tp cian dylla kene jarak jauh ngan hubby sbb hubby still belajar lg kat upsi. sabar ye dylla. hehe

1st sampai. nasi lemak rendang ayam for dylla. sedap nasik die sey!

our drinks. root beer float, rainbow tree, ABC, lemonade

my lasagna. the plg sedap among sume yg kami oder. huhu

grilled chicken chop for acah

asyu's spagetty bolognese. yg ni biasa je kot. aku buat lg sedap. ngeee

tunangku's big burger. ala2 kak biuty nye burger la. the patty is really large :)

nyum nyum nyum. jom mkn!

time ni asyu terkejut kitorang kuakan suprise cupcakes utk die! x jd sgt suprise. igt nak mintak tlg waiter tp dorang refuse dgn alasan terlampau ramai org mlm tu. yess, v-day pulak kan. mmg ramai giler. so aku kate, xpela dik, akak wat suprise sendri jela. hahaha

cuppies yg aku beni. beg aku kan besar, so aku nyorokkan dlm beg aku je n anta kat kitchen die. bile waiter tu kate xdpt tlg wat suprise, masa asyu gi ladies, aku mintak balik cuppies from waiter n aku nyorokkan bwh meja je. ampeh tol...

b4 dat, aku dah soh dj wishkan bday on air. mmg kap lam ya nga. aku tulis '....... smg cepat kawen'. but the dj baca'..... smg cepat kawan' adoiyaii. bantai jela... lol

pasangan ni yg nak cepat kawen sbye. hahaha

yuhhu!

naseb dpt saplais kan asyu walopon kucar kacir gak sbye sbb plan x menjadi. alahaiii

licin selicin licinnye

our hut. cantik! actually ade spot lg cantik kat atas pokok, but kene reserve awal. kitorang men dtg je. naseb cepat sket. klo x, mmg xdpt tempat sbb ramai giler org mlm 2.

at cashier. sukela kedai org melayu cantik2 camni. hehe

tgk punyela ramai org. tp dgr cite, salunye x ramai org. ni sbb esoknye cuti plus v-day, tu yg ramai tu.

lets pose. ha, lg 1 x leh blaaa, dj die kan kap lam ya nga. selain wish hpy v-day, die asek wish selamat menyambut maulidurrasul. then pasang lagu org putih yg tah hape2 tah. sgt x seswai ok. adoii

at the entrace. best la mkn free pengantin baru blnje. tanx dylla. hehe

boley dtg lagi ni ;)

last one! tunangku dgn bangganye memakai baju matrade. hehe

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...