Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 16 February 2011

ayep's wedding

Sabtu lepas aku sempat gi wedding ayep. my fren masa kt college dulu. hurmmm, nmpaknye tahun 2011 tahun kawan2 aku kawen la. tahun ni stat berjinak2 sorang demi sorang. sonoknye! hehe. da masuk 25 taun la katekan. tue da upenye aku. huhu. wedding ni blangsung kat pusat komuniti TTDI. sonok dpt jmp bobek. since die dok langkawi, ni la 1st time aku jmp die lps grad dulu. good to c u guys!

cube tgk centre piece tu. mmg cantik! tp besar sgt, sampaikan bile nak borak ngan org kat depan, kene senget2. haha

wit bobek. ayep's couzie

mommy to be n suzy :)

bobek, nape ko x carik org lain je yg bawak bunge manggar tu. adoiii

tu die! perantin pakai kale fushia! :)

ayep ni kawen ngan budak IIC gak. kuat jodoh kwn2 kolej aku ni. ramai yg berjodohan sesama dorang. hikihik

selamat berbahagia ;)

feza, suzy, bobek n me!

with botak (ex matrade staff) yg juge ex iic. x habes2 botak. haha

ni je kwn IIC yg aku jmpa. owh, ili n zam da balik dulu. ade hal.

till we meet again. at my wedding perhaps ;)

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...