Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 8 February 2011

baby bouncer for shaheem!

sape shaheem? huhu. last entry kan aku letak pix anak buah aku. so, officially name beliau ialah MUHAMMAD SHAHEEM AL-JAFRY. hanya tukar huruf M je dari nama abang die, muhammad shaheez al-jafry. comel2.... :)

so, haritu aku carik adiah utk budak kecik tu. disebabkan bday kakak aku aritu 26 januari n date tu dah dekat ngan date die nak bersalin, so, aku cadang nak bg adiah bday kat along. tp hadiah tu utk baby sebenanye. haha. jenjalan ke midvalley n cadang nak beli playmat. tp tetiba ternmpak satu baby bouncer yg kalenye very the vibrant. atau kate lainnye, the colour is really izyan hazwani! haha. aku tros x nak beli playmat. ckp ngan tunangku nk jgk beli babay bouncer tu wlopon da terlebey bajet (asek2 terlebey bajet. hahaha) tp x kesah. jji aku suke sgt kale bouncer tu. yuhhu! so, here u r! colourful bouncer for shaheem! hehe. luv u! :)

very like the colour. for you shaheem! from makyang n uncle husni ;)

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...