Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 23 February 2011

wani's weds

Sabtu mg lepas, lepas je aku abes men futsal, aku bergegas balik. mandi, salin baju n lekas2 mekap. sebabnye nak gi wedding schoolmate aku wanie kat presint 16 putrajaya. naseb baikla futsal abes dlm kol 12 lebey sket. aku risau kalo habes lambat. nnt x sempat nak gi wedding kwn aku weh.


actually aku n tunangku bwk je baju utk pakai gi wedding. igt nak singgah mana2. but akhirnya balik umah jugak sbb x selesa la nnt. huhhu. so, wangsa maju, petaling jaya, n putrajaya. finally sampai wedding wani dlm kol 2 lebey. naseb bek kwn aku ramai lagi yg ade kat situ. ade gak yg x smpat jmp. xpela, jji smpt gi wedding wanie.


bukan ape, aku nk jgk gi wedding ni sbb die ni mmg kwn aku. lg 1, die ni gune caterer yg sama dgn caterer utk wedding aku nnt. so, aku nk tgk la cane mutiara catering ni nye performance. wah!! igt nk wat persembahan ape ni?? lol. wlopon da gi food testing hari tu, but still nak gi wedding yg betol2 mutiara ni serve. ok la, makanan not bad. hopefully aku nye nnt pon, ok cam 2 gak. :)

putrajaya, here we go! aku nmpak makin tembam sejak nak kawen ni. huwaaa!

geng fly masa kt hostel dulu. lol

aku dtg perantin da abes sanding da. so, jumpe masa perantin wat royal walk :)

i realy look fat is dis dress. hadiah dari mak utk hari jadi aku bulan lps taw. 1st time pakai. huhu

ngan kakak2 senior. geng aspuri. best kan dok asrama. weeee

tjumpa lak ngan malik yg dtg temankan isteri die. malik ni member aku n tunangku kenal masa kurus BTN n induksi umum.

dtg wedding sy pulak nnt ok ;)

selamat pengantin baru wanie n idris! ;)

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...