Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 9 February 2011

kwn husni's wedding

ni aku nak update aktiviti hari sabtuku. setelah hari selasa, kamis n jumaat yg public hols aku xde wat pe. acah n asyu gi dylla kawen kat kelantan, mak n ayah balik kampung. tunangku OT sampai ke malam. mmg cam x bestla cuti aku. hahaha. so, bile hari sabtu tunangku ajak gi wedding kawan die kat sungai besar, suke la aku! ahaha. also wedding sedara aku kat tg karang. so, best jugakla hari sabtu aku. hahaha

ni yg aku suke g tg karang/sg besar/sekincan dan kawasan yg sm waktu dgnnye ni. tgk sawah yg cantek! huhu. actually ni dah kat tg karang. gi umah sedara ayah aku lak. ade wedding gak. org jawa ni, even weddingnye hari ahad, but hari jumaat n sabtu pon da ramai org siap ade makan2 lagi. kellas. hahai

ni kat sg besar, wedding kwn tunangku. hafriz n ayue. both of them kwn tunangku ms belajar dulu. slamt pengantin baru! ada potrait pengantin n guest book disitu. i like! guest book aku nnt simple je. xde customize camni pon. heheh

wlopon kwn tunangku nye wedding n aku x penah jumpa pon, tp aku yg excited nk berucap kat guest book ni. haha

hasil nukilanku yg konon2 cantek. bwekkk. haha

the pasangan perantins n bakal perantins. awww! :p

lps je abes wedding, aku rase nk mkn mentarang yg byk dijual sepanjang jalan kat sekinchan. masa nak gi lalu je. nak balik ni, nak jugak singgah! ni la die mentarang bakar! sedap gak! x penah taw pon mentarang tu ape. tu yg nak try tu. huhu
mcm ala2 kerang bakar la rasenyer. tp beso :)

the flesh.

kitorang beli setengah kilo je. RM5. sbb da kenyang baru balik dr org kawen kan. lgpon nak rase je. len kali leh la beli lg. huhu

ni la kedainye. sepanjang jalan kat sekincan tu penuh je jual mentarang mentah. but kedai yg jual mentarang bakar mmg x byk. ni lah antaranye. nak lagi!!
love ~ izyan al-za'im

1 comment:

Elle said...

feveret gue itu mentarang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...