Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 23 February 2011

my kad kawen is so disaster!


ARghhhh!!! tensionnye!!! semalam punyela aku berkobar2 nak gi shah alam sebab nak collect kad kawen aku yg da siap. excited nak amek kad kawen kan!

Then, bile sampai n minah liza (designer yg wat kad aku) tu tunjuk kad kale putih. aku mcm tergamam. kad sape ni? ya Allah! kad aku rupenye!! aku n tunangku mmg tergamam giler la! kenapa kad aku kale putih?????? aku kan oder kale pink! yg aku beritahu die last time kad aku kale pink n tulisan kale putih. aku cam xleh terima tgk kad yg kale putih tulisan pink tu. ye mmg ade unsur pink. but bkn cam yg aku nak! liza tunjuk draf yg die anta kat aku. yg die anta draf by emel tu black n white. then smlm die bgtaw aku yg tulisan hitam tu dlm draf tu, maknenye pink la. arghhh!! aku nk kad aku kale pink faham x!!

die tros bawak aku tempat collect kad. 500 pcs. aku tros amek n berjalan ke kete. tergamam rase nak nangis lagi. dah jalan sket, tunangku kate, jom jumpe bos die. aku call je sbb bos die xde. aku bgtaw pasal kad aku tu. die kate die akan masuk opis arini, die akan cek.

arghh!! aku rase aku ada hak untuk suruh die print yg baru. aku rase sedey tgk kad aku yg nmpak muram kale putih tu. ye, aku taw kad aku bkn kad mahal smpai aku nk mintak lebih2. aku x mintah lebih2 pon woi. juz buat jela as requested. simple je pon kan. tp kad aku bukanlah semurah 30sen utk ko wat begitu pd kad aku. acah n asyu terkejut tgk kad aku kale putih. sume xleh terima. aku ngan pink x dpt dipisahkan ok! (tb2 gedik. haha)

tp seyes aku sedih. ni aku tgu call dr bos die ni. klo die kate die xleh nk wat pe, aku xkire, aku nak jugak!!! wlopon aku kene tgu lagi utk kad tu siap. sedey ;(

ha! pink2 camni la aku nk. aku da siap tunjuk cth kot sbb aku mmg nk kale pink!

sekali, bile da siap, jd putih camni! arghhh!! mmg design tu simple sbb mmg aku yg mintak camtu. cumenye aku nk background kale pink. klo org yg xkesah mebi redho je kot ngan kad ni. sebab pasal kale je pon kan. tp bg aku, aku xleh terima sebab pink da jd sebahagian dr aku. wlopn tunangku x dela minat pink but die btol2 marah bile kad kawen kami x pink. hehe.

update: jamil (bos kadlestari) baru call. die janji akan reprint balik semua kad aku tu. naseb bek die xde query pape. baik je. taw salah die la tu. haha. alhamdulillah. minggu depan harap2 siap la kad pink aku n hrp xde masalah lg... ;)

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...