Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 25 July 2010

nureen's canteen day

smalam (sabtu) aku, acah, asyu n shaheez telah menyebokkan diri g canteen day kat skolah anak buah aku si nureen tu. last week adela aku cam acah2 kate nak g. skali sehari b4 hari kejadian n pada hari kejadian nureen asek call tya kol bp nak dtg. hehehehe. mampos aku. mmg btol2 kene dtg la jawabnye.

abg aku pulak kene keje so xde sapa teman nureen. n mmg abang aku pon mharap aku yg teman nureen. n tunangku lak g janda baik ikot sekolah kekna nye family day. aku x ikot sbb aku kene ngaja tusyen petang tu.ahaiii.

makanya, bila sampai je, da kol 11 lbey. pdhal nureen da tgu n call dr pagi. hehehe. sory r nureen kitorang sampai gak sekolah nureen (SK cyberjaya) yg agak jauh itu. 1st time pegi la katekan, maka sesat jugakla. g canteen day skolah rendah, ape je yg ade, balik2 umah antu n naik kuda kecik tu. klo aku yg naik, tros pengsan kuda tu. kakakaka. so, layan nureen n shaheez jela. n nureen nmpak sgt excited bila kitorang dtg. ok gud2 :)

kol 1 lebey anta nureen balik umah kat Putra Perdana, anta shaheez g umah kawan die kat alam megah n aku, acah n asyu tros gi tusyen. student aku si hafiz lak buat hal. adehhh penat jadi cikgu asek kene pujuk jek. iskk


ala, x rotate ke pix ni? boley x mls nak btolkan. hahahaha. nureen's school.

waiting 4 shaheez main game tembak2. haha

nureen still dgn bukunye wlopon pd hari canteen. she's really a bookworm. n still maintain e award of highest scorer for english every year since standard 1 at SK Cyberjaya. go gurl! (chop!bukan mcanang, tp sp lg nk puji, klo bukan makyang sendiri. haha)

berato beli kebab.

dorang berato, so bia aku dok jap. agagaga

shaheez did e face painting. dis lil painting cost him RM2. baik aku je bukak kedai cam2. buat dwet tol. adeiii

makcik2 dara tgh tunggu anak2 buah masuk umah antu. x kose aku nk masuk umah antu budak2 ni. hahahah

nuqman x itot, so aku blikan puzzle spiderman ni utk dia :)

n ini aku belikan utk kipas susah mati arsenal. sape lagi klo bukan tunangku yg ku sayang tu. huhu

love ~ izyan al-za'im


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...