Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 13 July 2010

GURLS DAY OUT

Last Sunday, i was invited by the bride to be (Feza) to hang out with her b4 her special day on dis July 31 2010. Bestnye! lama x jumpa! Feza ni my bestie mase kat college dulu. Actually, aku pon x taw sape yg nk join hari ahad tu. Aku da ckp ngan tunangku. Aku nak jmp member2 college aku. It's a girls day! Tunangku terus bg greenlite kat aku. Die kate, aku shud go sbb i shud spend my quality time with my gurlfrens too! yela, aku ngan tunangku asek berkepit jer. hehe. Soo understanding! Tanx baby!

So, after ngajar tusyen, aku terus soh adik aku anta aku g mid valley. malas nak drive sbb taw kalo nak park kat mid tu cam haram je. hahahah. Semangat tu, kol 1 lebey dah smpai. Jji kol 2. Then berjumpa la aku ngan Ili n Feza. N it turned out 2 be not a girls day. Ustad n Faiz pon datang! wah! sangat hapy dpt jumpa dorang. we were really best buddies during college time. hang out kt Nandos punyela lama. bp kali refill drinks pon aku xtaw. nikmat sgt berborak. Mesti org Nandos tu bengkek sbb kite x reti2 nak berambos.kakakaka. yeah!! korang sgt best!

Feza pon da nak kawen end of dis month. susah la nk jumpa kita2 je pasni kan. huhu. Tanx 4 ur wedding card! wajib la aku pergi cik bedah oii!! aku da siap apply cuti ngaja tusyen hari tu taw. ngeee. ok2, akan ku usahakan carik baju purple ok. huhu. Ckp pasal baju, tanx ili sbb belanje baju utk aku n feza. terharu sgt, nak sama kan,,,,,hehehe. sukerrr!!

Borak borak dan borak, faiz n ustad dah lama balik. n patutnye tunangku akan fetch me kat mid. tp aku pon lama je lagi nk borak, hehe. so, tunangku pon masuk jugakla mid. join la kitorang. kol 9 lebey baru balik. heavennye dpt gossip ngn dorang! hahahaha. Feza yg 1st time lepak ngn aku bersama tunangku ckp, x sangka Husni boley layan je pale dorang. harusla! dats why i love him. ngeeeee.
ustad;s gf, ustad n ili. ustad, ni gf yg ke barapa? ngeee.. jgn maraa ;p

ustad, np pakai shades kat dlm ni? kasi can la sbb sakit mata yer. anyway, ni bukan ustad sbb die tol2 ustad taw. hahahaha

faiz juling! bengong dulu, kini dan selamanya.... yezza!

yea! got a wedding card from feza!!

santapan di nandos. sambil mkn, sambil teringat tunang mkn ape la kat opis tue. iskiskisk.. hehe

ili belanje baju sorang satu! suke sgt! tanx!!

kita pakai baju ni jela wedding feza nnt. LMAO!

BFF :)

akhirnye tunangku join sbb lama sangat tunggu tunangye gossip x reti2 nak balik. hahaha
asal muke cam stim je 2? agagagaga

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...