Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 27 July 2010

murni discovery

arini balik awal. kol 6 kire awal ke? awal gak la bg aku n tunangku. huhu. aku period pain yg menggila. nak tido kat surau pon da x selesa. naseb bek tunangku memahami keperitan yg aku lalui n die ajak balik awal. hehehe tanx baby!

td kt opis aku bantai tido sbb period pain tu la. skang xrase nk tdo lak. nak cite psl murni la.ha, biasa dgr pasal murni ss2 x? yer, tmpat yg sentiasa ramai giler tu. ahaks, adik beradik william tu. erm, aku dpt taw dia ade open new branch kat aman suria, nama barunye is murni discovery. so, last sunday aku n tunangku g lah mencuba. adehh sgt la pening nk carik kedai baru ni. tp insyaallah pasni g dah x sesat da. huhu. mmg really suprise. murni baru sgt jauh lebih proper n selesa dr murni yg lama. cantik n x seramai murni lama yg kene makan atas kaki lima tu. haha. menu still sama n harga pon sama taw! juz heart all the menus there!

maka berdating la kitorang kat situ stelah x folo family aku g johny's petang tu. bak kata along, aku berlatih jadi isteri solehah. hehehahaha. yela, tunangku keje ari tu. xkan aku g without tunangku. x sampai ati aku. maka aku tunggu jela tunangku balik keje n kitorang nak try g murni discovery tu. yay!

murni da ade menu booklet skang. gud2. xde la aku tmangu2 nak ode pe lepas ni. agagagaga

roti beckam. isinye scramble egg, tukey ham n tuna. not bad, but i still suke roti hawaii. :)

nasi goreng seafood. lbey seafood dr nasik. i likeee!! RM10 for dis, is really worth it!

love the lili special!

muke kenyang! isk2, da jom balik. hehe

*nak merakamkan salam simpati aku kat elle. sbb aku cite g murni baru, dan2 die tros g smlm gak. cian die ngan kawan die sesat barat, gua salute la sama lu elle! sampai sakit2 bontot carik kedai. hehe.

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...