Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 30 July 2010

DIY lil' card

aku rajin sket, so rs aku nk buat sendiri kad kecik yg aku akan lekatkan kat adiah wedding feza nnt. eleh, klo nak beli, x sampai singgit pon ade. tp sesaje je nak buat. yg simple n poyo2 je. anyway, masa belajar dulu, aku mmg rajin wat2 kad ni. skang ni, xde keje lak aku nk wat2 kad ni. huhu.

esok, nak g wedding feza kat putrajaya. sungguh excited! seyes xtipu! yela, die geng aku yg 1st nk kawen. mana la aku x teruja! tema purple, tp aku x confirm lg baju purple mana aku nk pakai ni! sebok beli baju tunang, baju aku sendiri xtaw yg mana satu. uwaa!! ok feza, tgu aku esok k! insyaallah aku dtg awal. wink2!

the envelope

the front

the content. cant wait 2 go to the wedding!

love ~ izyan al-za'im
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...