Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 6 July 2010

BOLA bola BOLA

helloo! nk update smlm, x sempat pulak. ikot tunangku training bola. aku bukak puasa pon kat padang bola. perlu ke aku nk cite tu? hahaha. mlm kang kol 8, ade futsal lak. bola jugak tuh. harusla jugak aku follow. xde pilihan. hehehe. kol 2.30 pagi kang, harus gak tunangku bangun nak tgk semi final WC. wlopon, aku x kuase nak bangun sbb bola, tp kdg2 aku yg kunci jam kol 2.30am sbb kene kejutkan tunangku tgk bola. uiks, ni mmg betol, makan bola, tido bola ni. ahaii

last week, ari ahad, aku telah ke Institut Kraftangan kat Rawang. kenapa? teman tunangku lawan bola! friendly match ngan team cikgu2. bola bola dan bola. huhu. aku x kesah. tu minat die, aku sokong ape yg termampu. mana2 match/training, mmg die soh aku itot, so mmg aku la penyokong setia pasukan MATRADE sebenanye. ahhaha

GO MATRADE! GO MATRADE!

aku yg menonton dari tepi. hehe. gambar tgh main x dpt nak amek mgunakan kuasa camera dari hp ku yg x canggih itu. hahahaha

my baby's lucky number! :)

ari Sabtu lak, aku telah dengan jayanye membuat pom pom! hehe. nmpak je cam senang. cube buat sket! hahaha. rimbun giler. penat tangan aku. naseb bek tunang tolong. hahahaha. appreciate it. konon2 nk join cheer leading. nnt tunangku lawan bola Sukan Agensi, leh aku sorak. huahua. actualy, saje2 je join. ngengade jer. org lain sorak kat every sukan. yg aku x dtg pon kat sukan lain sbb tunangku xmain. So, aku akan join cheer leader time tunangku ade je. hahahaha. nyesal x, amek aku jd cheer leader? ngeeee

bersama pom2 yg baru siap! nari lagu waka2 best nih! huhu

ok, untuk world cup tahun ni, aku pon x taw nak pilih team mana. tunang aku sokong Germany. so, aku pon Germany jugakla! wakakakaka

love ~ izyan al-za'im


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...