Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 7 July 2010

IKIM

IKIM stands for institut kefahaman islam malaysia. last wednesday aku g IKIM. alaaa, radio yg islamic tu la. radio yg hya aku akan tune in klo nak dengar azan berbuka. hehehe. Saje je aku mengejoinkan diri. xpenah tau camne org radio ni bekerja. erm, nmpak cam rilex je dorang ni. maybe sbb die bukan cam radio era ke, hot ke, or commercial radio yg lain. ok la, at least aku taw serba sedikit. Bagos la ade radio camni, at least klo nak buat jahat ke, dgr radio IKIM. sejuk sket. yeke? hahahaha
sampai2 je, minum dulu kat hall die. cantik gak. :)

ni DJ yg tgh on air. nama die Mahathir. x kenal pown.. huhu

ni la kontinye. cam sempoi jer. ahakss

kat konti lg 1. ade dj tgh wat recording ngn sorang pak arab. mule2 pakai serban. skali lagi kitorang toleh , da tercabut da serban. kakakaka.

pojie, ko mmg ade gaya jd DJ yg serius. kakakaka



3 minahs yg posing je lebey. hahaha

dapat la beg sorang satu. kaut jelaaa. huuu

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...