Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 15 August 2012

stylo mama da sampai ;)

semangat nk fully breasfeed baby lps bersalin nnt mmg kuat. harap2 berjaya la hendaknya. ameen. madela swing dah berjaya beli. so kene la carik barang2 yg berkaitan kan. misinya utk mengepam di ofis nnt. so brg2 kene cukup selain mental fizikal kene kuat. cewahhh

utk itu, aku telah mnegorder stylo mama shoulder bag set special edition from sarakids. ape yg special edition nye? hehe sbb kale pink!! the set comes with shoulder bag, cooler bag, cooler pack n 8 storage bottles. harga agak mahal bg aku kalo compare ngan yg x special edition or yg lain. but aku nk jugak sbb kale pink. haa, tolong maafin aku. aku x rasa mbazir sbb mmg aku suke, nk wat camne. huhu

hubs mule2 cam x kasi aku bli sbb ade je yg lebih murah, tp aku nak jugak. lg pon pakai duit aku, die redho jela... hehe. pastu senyap2 aku order online. dah order baru bgtaw hubs. pastu kene marah sbb order online. knp la x ajak je die gi kedai tu sndiri. huhu. sbb hubs x suke bli brg online. dia suka tgk betul2 brg tu sblum beli. online hanya utk survey, bg dia. ampunnn. x sabar punye pasal. ngeee. pdhal, klo aku nk bli barang kt mana2, bgtaw je, msti hubs akan bwk punye. tp menggelitis nk jgk bli online

bile brg da sampai. sukanya hati dpt barang pink! yehaa! but zip kat shoulder bag tu, satu dah patah. ha, padan muka aku! derhaka ngan suami lagi. huhu. but naseb bek sarakids kata boleh tukar. erm, kali ni aku rasa nk gi terus la kedai dia. tp lps raya la. x sempat la nk gi sblum raya ni. lalalalaaaa

parcel sent to my office :)
aku x taw pe masalah. tp gambar ni keluar menyenget pulak. adoiii. pink shoulder bag, cooler bag, ice pack n storage bottles. yay! im lovin it :)

stylo mama. stylo sesangat. perasan lebeyyy

storage bottles pon kale pink. yay! 'ya Allah, aku berdoa agar misi aku nk menyusu badankan anak aku berjaya nnt' dah byk pelaburan aku buat ni. huhu

ha, ni cite lain. tahun ni ade rezeki lebih. so boley la blikan baju raya utk anak2 buah. naseb bek anak buah 5 org je. huhu so semua dpt. anak buah aku yg kenit2 laki2 aku blikan design same je. kasi boria sikit. nak carik baju yg sama utk size setahun sampai 10 tahun bukan senang ok. gi isetan n jumpa baju ni ade size setahun sampai 12 tahun. so boley la boriakan anak buah aku nnt. hehe

utk shaheez si anak bujang yg da besar pjg. asek sebut je nk jacket varsity. (gambar di atas gambar contoh je. aku blikan kale brown utk dia) ha, amek. ni aku blikan varsity utk dia. naseb bek jumpa kt extreme. baju raya ke ni? x kesah la, jji bila da dpt, die senyum sampai ke telinga. ahai... utk nureen, aku blikan long sleeve t shirt. harap2 u ols suke ape yg makyang n pakyang blikan ok :)
esok last day keje. x sabar nk cuti. hoyeah!! xnak bersalin kat perak ye baby. klo nk bersalin awal pon, tgu balik KL ok. huhu

love ~ izyan al-za'im

4 comments:

wardah @ fie shah said...

Mmg stylo, pink pulak tu!..moga dipermudahkan rezeki baby Yan nnt..caiyokk!

izyan al-za'im said...

kekeke over je kan :D anyway tq fie ;)

ct shah said...

Semoga dipermudahkan.happy breastfeeding.:-)

izyan al-za'im said...

tq maryam ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...