Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 9 August 2012

shopping raya minggu lepas

adoiyai mengalahkan org x ngandung aku nye berjalan ngan perut ni. jgn marah... huhu. dari hari sabtu pagi, aku bawak mak n ayah gi mid valley. tahun ni, mak mintak beg raya n ayah nak baju melayu. yg lain2, adik beradik lain la settlekan k. nama pon bwk mak. die bukannye larat sgt nk jln. tp aku still nk bwk die pilih sendiri beg dia. nnt klo org lain yg bli, ade je die x berkenan. hahai. so, sampai je mid, terus gi jusco carik baju melayu ayah. mmg ngam2 ade warna yg mmg kitorang carik. byr dan terus ke charles n keith pulak. mak pilih beg dia. ok settle da brg dorang. mak treus ajak balik. diri sndiri x sempat shopping pon. haha.

malam pulak, acah ajak gi jalan TAR again. last 2 weeks da gi dah. last week lg skali gi. ngehngeh. naseb bek jalan malam. so boley la minum2 kan. hehe. sempat la aku merembat cardigan murah, tudung ala shasmeen radiusite (x sabar nk pakai. hahaha) bli la tudung utk mak aku n mak angkat hubs, bli baju baby la, bli baju melayu hubs. ha mmg syok shopping sampai x sedar dah pukul 1.30 pagi. huhu. still ramai je lg pengunjung yg dtg. erm, tahun ni x dpt la gi jln TAR malam raya sbb nk balik perak, klo x, sblum ni, mmg suke je gi jalan TAR malam raya. tu la bestnye raya kt KL. kekekeke

disebabkan sabtu x dpt shopping brg sendiri, so ahad aku ajak lagi hubs gi mid valley. kekeke. aku pau hubs handbag raya. yayy! tq b :) 

owh minggu ni kalo boley nk habiskan shopping barang baby la. esok sampai ahad ada IBEX kat KLCC kan. so harus la gi carik ape yg xde lagi. barang raya aku dah beres da kot. bkn nk raya sgt pon. pakai jela baju lama yg ade. cewahh buat ayat sedey. kan da bli baju poplook tu. ngeeeeee

hubs ni, org sebok carik baju raya, dia sebok carik suit. haha. ade aku kesah masuk fitting room berdua? ngehehehe

mak n ayah dah dpt habuan memasing, lets jom pulang. hehe

semua cardigan kt sini (jln TAR) RM10 je. ayuh borong!

x semua org sanggup redah jalan TAR yg mmg dari azali lg ramai camni. but aku sanggup je. aku suke je. ngeee

the only kedai kt jalan TAR (yg aku perasan la) yg jual shawl ala shasmeen radiusite tu. mmg aim tudung tu but asek out of stock je. naseb baik jmpa kt sini. harga xde beza pon...

pd sape yg xtaw, bile nk gi jalan TAR, asek susah paking n mahal kan. upenye kat capsquare ni parking on weekends RM2 je per entry. igtkan jauh, dekat sesangat! dari parking kt depan campbell tu kekadang parking sampai RM10 klo time memalam camni kan. silala ke capsquare bagi lebih penjimatan. hehe. dah kol 1.30 pagi time ni. jom posing dpn capsquare :P

sandal bagi kaki aku yg da mengembang ni. adoi dah cam mak2 da taste aku ni. hahahaha
 love ~ izyan al-za'im

2 comments:

Elle Kamarudin said...

good info about capsquare, thanks! But kalau nak dekat skit boleh parking kat Maytower iaitu service apartment dkt ngan jakel tu..RM 7 per day.Kalau tak nak cross jalan la..hehehe

izyan al-za'im said...

O i noe may tower. But klo nk lebih murah semurah rm2, capsquare le jawapannye. Huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...