Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 13 August 2012

IBEX KLCC

Yayy! barang baby almost complete. x sabar nk bersalin rasanye. amboi berani nmpak. lol. hari jumaat last week, aku cuti sbb ade hal nak diuruskan. pastu, ade masa lebih, kite berangkat terus ke IBEX (international baby expo) kt klcc. this was the last expo sblum aku bersalin. so, bli jela kasi habis. eleh, cam la x leh shopping klo x de expo tu kan. huhu. saje je, klo gi expo ni cam meriah sikit. gitu laaa :D

blur lak gamba. me with my big belly. jom jenjalan :)

ha over x, bli bumbo seat? hehehe. aku mmg nk sgt bli benda alah ni. tp later la. wlopon ni boley gune masa leher baby da kuat, but hubs yg beriya suroh bli. murah katenye. nnt kene beli jgk. ok la. selalu bumbo seat with tray ni RM249. but kt sini RM199 je. ok we picked lime green :

actually nk bli termometer yg murah2 je. but kt booth little bean, with every purchace of warmer+sterilizer, thermometer yg RM149 ni, jd RM50 je. so ok la, amek termometer ni ;)

warmer n sterilizer little bean. antara yg termurah. so rembat yg ni :)

kt booth autumz, bli lagi nursing bra  + nursing cover. baru ada 3 nursing bra, so tambah la lg satu ni. semua nursing bra bli autumz punye. so far selesa je. ok la tu kan

bottles. dari awal aku n hubs mmg nk bli tommee tippee. so, here u are. bli 2 yg kecik, 2 lg yg besar sikit kale biru. hrp2 baby sesuai la pakai tommee tippee ni. klo x, bazir je nk bli yg baru. ahaii

yayyy yg diidamkan! madela swing! nk bli FS mcm mhl sgt pulak. dpt swing pon ok la. nk kna blajar pki benda ni. hrp2 dpt la rezeki aku nk fully breastfeed baby aku smpai yg termampu. insyaallah. hubs dr awal lg bg 100% support utk aku breastfeed baby nnt. insyaallah tq b :) ni aku x amek set pon sbb aku ade order storage bottle, cooler bag n mommy's bag from stylo mama. kale pink gitu! x sabar nk tgu benda tu sampai. ngehehehe

ni bkn bli kt expo. ni campur2 bli kt mothercare, jusco, watson (ice pack, breast pads, nail clipper, comb n brush, syringe, vicks, yuyi)
skang ni tinggal stroller je yg x bli lagi. later akan ke littlewhiz. xde nk bli awal sbb stroller yg hubs nk bli tu agak gabak, kang buat penuh umah je, so bli lmbt sikit pon xpe. tp x sabar sbnrnye nk bli. hehehe. foooh tahun ni mmg rezeki baby la. ummi n abi x shopping raya pon (ok tipu. lol ) ptg ni nk ke ampang puteri utk check up. harap2 bb sihat. x sabar nk jumpa baby ;) erm, cam takut je tgk ticker tu. lg 36 hari.... pheww itu x kire klo aku nk terbersalin awal ke kan. wasiat keje x buat lg ni.  huhu

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...