Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 8 August 2012

iftar @ matrade 2012

as usual opis aku matrade akan buat majlis berbuka puasa warga matrade dan keluarga. sama mcm tahun lepas, aku mmg angkut family aku dtg matrade. cuma dis year ade tambahan family abang aku join skali. hehe org kata, the more the merrier! family aku ni, pantang ajak, semua on je. hehe tq my family for memeriahkan majlis :)

sebelum majlis berbuka ade tazkirah di surau. eh2 abg jubah putih tu, nmpak je camera :P
 
setelah solat maghrib, baru semua masuk hall utk acara santapan. hehe jemput2 makan :)

matrade CEO with some of the invited orphans

family aku kene amek 2 meja sbb ramai. hehe

duit raya for kids! untungla sorang dpt RM5! :) anak buah aku si nuby, dah dpt satu sampul, pastu xnak turun2 stage. xpasal2 dapat 2 sampul duit raya. bagus betul strategi awak ye nubhan... haha

with abi buah hati pengarang jantung

my sisters. semua dok peraga abaya memasing. haha. demok nye aku!

along's family. asal muka ko camtu shaheez? lol shaheem rembat ketupat ye? haha

abangah's family. nureen je xde still kt asrama. tq for coming :)

biro agama & kerohanian matrade with imam masjid wilayah. cuba carik mana suami kite? hehe xde org yg lebih halus dan lebih tinggi drpd dia. lol

gamba raya. haha. with ayah, acah n mak. tahun ni x dpt raya 1st ngan mak n ayah, so tangkap gamba raya awal2 la... iskiskk

ngan asyu pulak. weee~~
kalo ade rezeki, jumpa lagi iftar matrade tahun depan dgn sorang lagi ahli baru ye. hehe insyaallah :)

love ~ izyan al-za'im

4 comments:

Miss Sunshine said...

meriahnye iftar dgn family... tahun ni beraya kt mane?

izyan al-za'im said...

Thn ni 2nd time raya ngan hubs. Last yr raya kl. So thn ni turn umah hubs lak kt perak. Huhu

lynda said...

Tahun depan bertambah lagi ahli keluarga....hehehehe

izyan al-za'im said...

insyaallah :) hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...