Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 11 January 2011

tempah baju nikah + sanding

last friday baru la aku berkesempatan nak tempah baju nikah n sanding aku. kain da lama beli. since kete husni sebulan kat workshop, susah sket nak gerak. huhu. cian pn shazana n suami kene tgu aku ckp bile nak gi. thanx sha recommend aku kat kak fiza tu, the price is really reasonable. hopefully hasilnye memuaskan ati la kan. insyaallah....

aku pon xde la wat design yg vogue2. biasa je. harap sgt baju tu seswai ngan aku n cantik. huhu. so, pasal baju nikah n sanding aku n tunangku da setel. tinggal lagi nak carik tudung. veil, tiara, sampin, tanjak n keris lak aku da book ngan satu butik ni. tu je kot. kasot utk bersanding pon aku da beli. simple je. tp bling2 sket. i like it so much! mule2 pk nk beli kale itam or fuschia. fuschia susah nk carik. finally aku beli black je. xpela, leh pakai ngan byk baju pasni. mls la nak tempah kasut pengantin. nnt cam over, xleh lak aku nak pakai later. huuhu

skang ni tgh pk nak pakai tudung style mcm mana. adeiiii

pasangan suami isteri yg setia menunggu. jgn riso, dorang pon nak anta kain skali. huhu

discussing wit the tailor nak design baju camne

refer majalah pengantin dulu.

ok, ukur bdan kat dlam ye. akak tu kate, kene nyorok sket sbb nnt nak ukor private part skali. haha. tp sempat je penyekodeng amek gambar. tenx tunangku! haha

kdai kak fiza tu kat tmn permata. masa nk ke sana, lalu pulak wangsa walk. mmg xpenah gi sana. balik dr tempah baju, singgah wangsa walk. saje jenjalan. lg pon, kene solat maghrib. so, singgah solat kat situ jela. ok gak wangsa walk. org sana xyah gi kl. ahai. di sini , telah mengidam ice kimo. nyumnyum

strawberry icekimo. mcm ice room kot.

singgah ke popeye for dinner

muke kegirangan setelah tempah baju plus kekenyangan. huahuaaa. x sabar menanti hari esoknye nak gi ke pameran pengantin at ampang point. weee

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...