Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 25 January 2011

bday aku lagi. hehe

last nite, aku balik dari dinner dgn tunangku, nak sampai umah tu nak dekat kol 11 mlm gak la. cam biasa husni hanta aku sampai depan umah. bile aku masuk dlm umah, mak aku kate, eh mana husni, soh dia masuk. aik, da kol 11 pon nak soh masuk. aku tya kenapa. cepat soh dia masuk. ade bnda nk cakap. alamak, sapen pulak aku. hehe. aku pon cepat2 call tunangku soh dtg sbb mak panggil.

tgh aku call tunangku, tb2 si acah n asyu kua dari dapur nyanyi lagu happy bday utk aku. hehe. comel la korang ni. igtkan soh husni masuk sbb ape. sbb nak join celebrate bday aku. bkn clbrte pe pon. juz tiup kek comel. comel giler kek tu. hehe. thanks korang! terharu nye! hehe

thanks mak!







love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...