Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 21 January 2011

food testing


Last ahad, aku sekampung, hehe xde la sekampung, tp aku, mak, ayah, along, abglong, tunangku, acah n asyu. ramai la tu kan. haha. kitorang gi food testing kat caterer utk wedding aku nnt. aku pilih mutiara catering. jumpa mutiara ni kat internet je. rase sgt best pakej yg die bg. hehe. dah discuss ngan family, tu yg kitorang nk gi food testing tu.
mutiara catering ni kat pinggir tmn tun dr ismail. punyela ramai yg dtg utk food testing+discussion. sampai kitorang kene tgu kat lua dulu ok. xpela, yg penting, bile dah dpt jmpa ngan org mutiara tu (hakimin) kami puas ati. ade 3 org incharge hari tu. but mmg x menang tgn. bangga tgk org melayu maju camtu. eh, lari topik sudah. haha. makanan pon sedap. mak kate, nak sedap macam mn lg. ni ok la ni. hehe. mak siap mintak tapau lagi. haha
hrp2 time wedding aku nnt, sedap cam2 jgk. yela, nk bg org makan, takut la nnt guest x puas ati. risau betul. lg satu! punyela rezeki kami, upenye pakej yg aku nak tu, die bg harga lama! lps raya cina, baru gune harga baru which is yg aku dah bajet sbb tgk kat blog die. which is lebih murah! suke ya amat!! alhamdulillah. byk gak save tu. aku pilih pakej custom dewan. sebabnye aku amek meja kerusi skali dr caterer ni as dewan x provide kerusi meja. biala die uruskan skali semua. senang. ;)
so, dah discuss pe yg die bagi n yg kami nak. setakat ni, rase sgt berpuas ati. the next day baru aku dtg semula utk byr deposit. harap2 xde masalah pasal catering ni. aku pon salu tgk blog die. sentiasa updated. so, sng nak monitor. cehh, aku monitor caterer? hahaha cumenye aku x sure lagi aku nk amek kale pink sahaja or pink+hitam. arhhh!

terpaksa tgu kat lua dulu sbb too crowded kat dlm tu. huhu

gamba golap

mak tgh tgk gamba2 pakej yg available. bagus la die compile cam2. sng org nk tgk contoh. semua juga impressed dgn tray n bekas air yg digunakan. its really worth our money. smg semuanya berjalan lancar. ameen :)
izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...