Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 31 January 2011

guest book. yay!!

yayyy!! sukenye aku! acah n asyu bagi adiah Guest Book (GB) utk bday aku yg ke 25 ni! aku mmg really nak beli GB utk wedding aku nnt. x sangka lak ade org bagi adiah. suke giler la teman. hehe. most of GB yg aku tgk kat pasaran sume kale putih, yg deme bagi pon kale putih. so, aku dah ade idea da camne nak hias GB ni bagi ikot tema wedding aku. bile mak tgk GB tu pon, die suke. die kate 'camni lah yg mak nak soh ko beli tu' haha. x sangka mak pon nak ade GB utk wedding nnt. hehe. wlopon org skang da advance pakai guest video, tp aku still nak guest book. xmampu tu satu hal (hahaha gelak kuat2!) lg 1, GB ni ade value tersendiri. harap2 tetamu aku sudi la nak say sumting kat GB aku tu nnt. hehehe. again, tanx asyu n acah! ;)


my wedding guest book by acah n asyu as my bday present ;)
love ~ izyan al-za'im
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...