Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 31 January 2011

jalan tar lagi

Aku ni sebulan tah bape kali gi jalan TAR. ade je bnda nak dicariknyer. ni citer pasal 2 mg lepas. saje je nak upload gak wlopon da basi. nnt aku kan upload lagi satu entry pasal jalan tar lagi. xpela, ni kan blog aku, wlopon cite da basi, aku still akan update gak. ni sume akan jd memori utk aku nnt. nama pon izyanalzaim's journey. so, ape2 yg jd dlm my life journey, aku letak kat sini la. ape ko merepek ni yan oii!! haha

ni teman mak nak belikan kain utk pakngah katenye. aku xtaw la kain utk sape yg mak nak beli sbnaye. ade yg dpt, ade yg x dpt. aishh. suke ati mak la, duit mak. huhu. beli skali kain utk mak wok, embah. selain tu beli utk wak yam, bikwok, wak enon, bik mah, bik nah (nmpak sgt aku jawa. kakakaka) tu separuh je dr makcik2 aku tu. yg lain tu mak x beli ke? adeih mak aku ni...

then, mak wok cam x berkenan lak mak beli kain kosong je utk deme. ni aku panas ni. jahat aku kan. yela, die org tua, die kate x sesuai org tua pakai baju kain kosong jer. mcm kain baju melayu. dem! mak aku kasi tu, amek je la. da mmg tu tema wedding aku. aku nak pink plain lagi suci.... nnt tambah la nak letak beads ke, lace ke, mesti cantik kain tu. tp mak dgr jgk la kate makwok tu, then mak beli kain bercorak akhirnye. dah nampak cam persatuan pinggan mangkuk. durhhh. xpela, harap2 yg dpt kain tu, buat baju cantik2 n harap bersyukur dgn ape yg kami bagi yer. hhuhu

kain utk makcik2 beli kat nagoya.

ni tgk brg wedding kat ape tah nama building tu sblh semua house. sukenye! :)

tgk2 saje

sompek lagi camwhoring.... ;p

sila pandang depan boley x en husni? huhu

ni kain utk pakngah lak. mahal sket bli kt harrison. haha

aritu kain utk anak2 buah n mak ayah aku, beli kain yg sama gak. ;)

at harrison. besela, kaum adam hya jd pemerhati saje.

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...