Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 19 January 2011

malawat tapak :p

sabtu lepas, family aku ajak gi PKBD. dorang nak tgk venue wedding aku nnt. yela, aritu aku juz gi ngan tunangku je kan. tu pon bkn aku yg masuk. tunangku je masuk. aku tgu dlm kete je masa tu sbb segan ade wedding. lagi skali gi, aku gi opis die je, lupe nk jenguk dlm dewan. aku bawak deme gi time petang sbb siang mesti tgh sebok ade org wat wedding.


So, yg join aku n tunangku were mak, ayah, along , abglong, acah, asyu, kekna (husni's sis) n her hubby. sume satisfied ngan dewan tu. not too big but just nice. i love it. tiem kitorang dtg tu, org caterer kot tgh siapkan kusi meja utk wedding on the next day. kat situ sume ok, juz kurang puas ati ngan carpet. for wedding yg diadakan disitu, wajib psg carpet. n we pay agak mahal utk carpet. but pekerja kat sana ckp, tu la carpet yg digunekan setiap kali ade wedding. burok ok. harap2 dpt carpet baru time turn aku nnt. iskk


setelah meneliti setiap inci dewan tu, ade la pulak pakcik ni (guard kat situ) but he knows many things. we took note byk bnda dari die. yela, die byk pengalaman jaga wedding kat situ. luckily jumpa die. n da siap save fon no die. hehe

nak balik tu, kekna sempat tunjuk kain yg tunangku pesan dari die. kekna gi kelantan last week n tunangku pesan kain batik utk jadikan hantaran utk aku. tp tunangku kate, die akan amek kain tu kalo aku suke. klo x, die x jadi amek. lps aku tgk 2 psg baju tu, aku punyela berkenan ngan yg satu ni. she knows my taste!! aku ckp aku suke even not pink. adela sikit2 corak pink. but x kesah jela. jji design die aku suke. upenye tunangku da bgtaw kekna ciri2 kain batik yg taste aku. gud job to both of u! sy ni susah nk berkenan kat kain batik. corak camtu je sy suke! yay!! thanks b! xyah tgu karnival kraf next month. hehe. brg hantaran utk aku dah setel satu lg. suke ;)

tunangku, kekna n hubby n ayah at parking space outside PKBD

rombongan mereccee. hehe


sneak peak at my wedding venue. outside the hall. every1 happy, i lagi happy!! ;)

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...