Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 7 September 2010

servis keretaku servis.

last sunday, g hantar kenariku ke workshop hubby kak raz. skang mmg hantar kete kat die je sbb da biasa n lg satu dekat dgn umah aku. actually kete aku nye brake pad dah haus lagi. if x mistaken baru je tukar brake pad tu taun ni jugak la. pastu jadi balik. mushkil tol aku. hubby kak raz pon pelik gak sbb baru tukar, ermmm.

skang kete tu adik aku n asyu yg pakai g keje. so segala perbelanjaan kete tu dorang yg bayar. gud2. hehe. alang2 tukar brake pad, servis sekali la. aku sendiri da jarang drive kete tu. tp bile rosak, aku mmg cpt cuak. naseb bek workshop hubby kak raz tu bukak on Sunday. ok, boley memandu pada hari raya dengan selamat! insyaallah :)

g workshop pon nak ramai2. haha. bawak asyu skali. n harus bwk tunangku sbb klo pasal kete aku mmg sengal sket. huhu

kenari dearie, be gud ok! :p

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...