Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 6 September 2010

handmade raya card for him :)

last week, PC tunangku kat opis tu down. then, die buat la keje lain yg x gune PC. ape la yg die wat. haha. budak unit die pon bgtaw yg tunangku rajin betul buat ape tah kat partition die. then, petang tu, die beriye2 suroh aku datang tempat die kat tingkat 8 tu. adoiyaii, ade ape tu?

bile aku datang tempat die, upenyer die dah pasang 'wallpaper' kat partition die. hehe comel sgt. rajin btol, bukak each glasses n tampal satu2 wrapping paper konon2 wallpaper tu. ade 8 glasses semuanye. bravo! hehe. org pompuan pon x rajin macam u taw husni. ngeeeee. nnt nak beli wrapping paper kale pink, buatkan utk tempat i lak k.


half part of tunangku's partition. splendid job dear!

eh, bukan aku nk cite pasal kad raya ke? haha. taun lps dah bg kad raye ade lagu kat tunangku. ngee. pastu tunangku nak jugak balas kad raya ade lagu. haha comel! berkepit hari2 pon, nak bg kad raya lg. ngeeee. suke ati aku la. lalalalala

dis year aku nk wat sendiri la kad raya utk tunangku. simple je. jji aku wat sendiri. i like it n plg penting he loves it too. aku bg kat dlm kete je. tros die balas my words kat dlm kad tu. so sweet of u. hape2 tah, bg kad raya, then, soh baca time 2 jugak depan aku. hahaha. simpan taw bucuk. untuk u sorang je yg i wat sendiri. yg lain i bg kad raya matrade je. hahaha.

kad raya merah buat org tersayang. weeeee~~

the envelope. dgn setem sekali. hahaha

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...