Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 6 September 2010

matta fair

last friday, balik keje tros gerak ke pwtc. park kat the mall. then, tros ke matta fair. sampai dlm kol 6. mak ai, hari jumaat pon macam ulat ramainyer. harusla kan. saje 2 nak usya konon2 4 honeymoon. tp too early 4 us. mebi we'll chei it out again in march next year's MF. erm, bajet honeymoon kitorang ciput je. tringin nak honeymoon nnt. kitorang x kesah pon kat mana2. jji within bajet. xnak mbazir. yg penting majlis nikah aku nnt. honeymoon ni side je. klo ade rezeki, adela, klo xde rezeki, lambat sket lps kawen pon x pe kan.

tgh round2 n bumped wif few matraders (haha) terpedaya lak kat booth sweiss garden ni. die tb2 kate nk bg voucher hotel free. tp kene isi borang. aku pon sengal ayam, isi jela borang then leh dpt voucher free. upenye, dah isi borang, ade lak consultant die jual product swiss garden tu. membership card for holiday. lama nak mampos woii. mmg lah best pe yg dia offer tu.sampai kol 7 die mbebel. aku ckp, cepatla bgtaw harga. cube teka bp nk jd member tu? RM28000!!! sempena MF tu, die bg disc. so hanya RM18000! yer. hanya RM18000!!!

woi! ko giler ke ape! nk soh aku jd member club tu soh byr RM18000! igt aku ni CEO ke? die pujuk2 soh wat installment la. hotak ko berjambul! aku nk kawen pon pakai dwet cash. ni pulak nk jd member kelab merepek tu, ko soh aku berhutang? giler ke ape? ahaii. ade2 jela dorang ni. bile dah lama sgt tu, aku sound die, lama lagi ke ni? saya nak berbuka dah ni! tros minah tu xjd mbebel. die kate tgu voucher ye kak. jap je. taw pon. aku dtg situ nk isi borang je, sbb ko kate nk bg voucher free. yg ko pegi jual mbership RM18000 tu kat aku apesal! haishhh. cepat, bakk voucher yg ko janjikan tu. aku dpt je voucher tu, ckp time kasih n bla. hahaha. ramai org kat booth tu. mesti sume hangin bile dengar RM18000 tu. kakaka.

tunangku kate xpe, at least kita da taw pasal bnda tu, lain kali xde da tertipu. yela, xdenye org saje2 nak bg bnda free kat kite kan. mesti ade hidden agenda. cett. lantak korangla, yg pasti, aku dpt free voucher 3d/2n at swiss garden kuantan. mebi boley digunekan time wedding cousin aku kat kuantan november ni. tp weekdays je. tgk la camne. klo x, bg jela kat sesape yg nak. hahaha

then, igt nk buke kat the mall. jalan sket kat pwtc ade fotokem fair. then terlihat satu camera yg sgt murah. murahnye sehingga aku nk beli sekarang jugak. haha. yela, since camera pink olympus ku tu ilang, aku seperti x keruan. hahaha. tunangku kate, buke dulu, nnt dtg balik. ok, g the mall, sah2 la penuh je sume. las2 kitorang beli aiskrim mcD je. beli 1 share 2 org. makan kat lua the mall sambil berdiri. hahaha.

tros g surau kat the mall. ya ampun! ramainye nak mampuss!! telekong ade 1 je, yg beratur ade beribu. tipu la beribu. tp ramaila. so, patah balik kitorang g pwtc. cari surau kat situ. alhamdulillah. lebih selesa n x ramai org. solat ngan selesanya. then, tros g tempat jual camera td. cam tergojoh gak aku nak beli tu. bengong tol. g MF tp beli camera akhirnya. dgn x berbuka lagi. k sambung pasal camera kat next entry la yer. pjg lak entry ni rasenye. haha

juadah berbuka aku n tunangku. mengenyangkan!

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...