Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 1 September 2010

kompleks kraf lagi

ape ke suke sgt aku ngan tunangku g kompleks kraf jalan conlay tu? haha. xdela suke sbnye. ade bnda kitorang nk carik kat situ. las week ade wat promosi hari raya. so, balik tusyen hari ahad, adik aku drop aku kat care4 subang jaya sbb dorang nak g empire gallery. (bukan main lg dpt beg charles n keith. ahai) tunggu tunangku amek aku kat situ then g kompleks kraf. erm, still xde hasil gak. berkenan kat satu tu, tp xde kale pink! haha. kalo ade yg aku ske lak, mahai gilos. isk.

outside the kompleks kraf

tunangku ni g tgk batik pakai baju batik gak. ade berannn?! hehe

yah, its pink but not my taste!

ade lak org wat konsert tgh bulan pose ni. hehehe

nak amek gamba! xkire! huhu

owh, dia pon nak jugak. ok2. :p

dah xde hasil, pe lagi balik la. huhu. along soh aku singgah umah ili kat puchong. along aku oder 10 nasi ambeng! die nak bg kawan2 die. and another 5 bungkus utk our family. satu nasi ambeng tu RM15. ok la worth it. sape yg mengidam nasi embeng leh oder. hehe

sampai je umah besfren aku iatu ili, suhaila pon ade skali. pe lagi, borak2 dulu la, baru balik. ok, cite pasal buka pose kat umah on next entry k.

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...