Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 31 May 2010

a rose in a monday morning


thanx dear hajar! berbangga aku dapat bunga pagi2 nih! hehe. leh la bunga ko meneman bunge pink tipu aku tu. hehehe. tankiu tankiu!

actually bunga ko ni, mengingatkan aku kisah bunge dr sirih junjung hantaran tunangku. 1 of the hantaran from me to tunangku ialah sirih junjung with fresh red roses. habes je majlis tu, nak wat pe je lg ngn benda2 tu kan. xde la aku pk nk watpe sbb bnda tu da bg kat tunangku pon kan. hehe (silela ke entry yg lama, klo nk tgk mcm mn rupe sireh junjung tu ok :)

alkisahnye, esoknye, tunangku ajak aku g kdai bunga/jahitan. tp x bg aku tgk die beli ape. then, mintak aku ribbons n pinjam gunting aku. owh sungguh pelik tunangku ketika itu. aku tya, die xmo jawab. xkan nak wat bunga ribbon cam aku wat? hehe. malas nk tya byk wlopon dlm hati sgt pelik np tunangku beli sumting n mintak barang2 tu. n sebelah malamnye, baru la aku mendapat suprise!!!

hehe, die bagi aku bunge yg die balut sendiri! comelnye laa haii tunangku ini. upenye, die g kdai jahitan tu sbb nak beli plastik balut hamper tu (hehe) n ribbon + gunting 2 sbb die nak wrap bunga tu la. bunge tu mmg bunga recycle dr sirih junjung 2. but still fresh n die leh nak balut cantik2 (style die la. hehe) owh sungguh ku terharu! masa die bg, die siap ckp- 'ntah, i xtaw la, mcm mana kedai bunga tu balut bunga. i wat x jd pon' . so sweet! i noe u made it wit passion. i appreciate it! xkesah mcm mana pon u balut :) sgt terharu :) luv u!

**sory, gambar bunge tu xleh dipost disini kerana muke org yg pegang bunge tu berlengas . hahaha

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...