Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 17 May 2010

haPPy TeAchER's Day!

Happy teacher's day to me! hehe. kelakar pulak dengar pekataan teacher utk diri aku. tp 2 la yg terjadi yer.

Last Saturday aku tgh mengajar, owner Karisma Tuition Centre masuk kelas n bg bunge 'happy teacher's day kat aku! ngeeee. terharu sgt wlopon bunge kecik jer.. yela, spjg idop aku, x penah pon terpikir nak jd teacher.

Wlopon jd cikgu tusyen je, ade gak org nak wish. hehe. Aku rase mngajar tusyen ni ok la setakat ni. Aku wat part time je pon. Hari Sabtu kol 3.00 - 6.00. Ahad lak kol 11.00 - 12.30. Mengajar ni xdela penat pon. yg penat sbb melayan kerenah budak2 kecik tu yg boleh tahan nakal. hahaha. yela, budak darjah 2, 3, 4. mmg nak main jela kejenye! sabar ajela teacher Izyan! haha

Erm, aku mmg kene sabar ngan budak2 ni. yela, tanpa dorang, mana Pusat Tusyen tu nak dapat duit nak bayar gaji aku. haha. Gaji aku xdela byk mana pon. But at least boleyla tambah dwet poket sket2. huhu. Nak kawen ni, kene carik duit lebih sket :)

Semoga aku leh ajar budak2 ni supaya jd pelajar yg cemerlang, gemilang , terbilang! huhu! Kids, i'll try my very best k! jgn noty2 sgt la,, teacher penat nnt.hahaha.

k la, layan gambar aku kat kelas standard 2 ni :)

study rajin2 ye kids! dis week ade mid year exam kan, all the best k!

Fadhil, budak yg asek kate x pandai english. Tp sgt cpt catch up sbnye taw!

syafikah, e most brilliant student in my class!

Thanks 2 Karisma Tuition Centre 4 e teacher's day tot!

Love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...