Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 13 May 2010

new nikah's venue

sgt excited nak cite sbnye! tp tunangku kate, jgn cite kat blog lg. dis is not the right time. err, menggelitis aku rase nak bercerita,, tp kerana taat kpd tunang tersayang, hehehe. i folo jela.haha

actually, last Saturday la, we both pergi usya 3 tempat skali tempat nikah/wedding ktorang. yela, setelah tunangku kecewa dgn masjid wilayah tu kan (ada entry bout dis, tp xblja lg camne nak link hahaha). klo ikotkan aku, nak je aku post kat sini. yela, aku da siap tangkap gambar bagai. last2 ade org x bg post pulak. hehe. Dlm tiga2 venue yg kitorang visit 2, ade satu yg melekat di kalbu. ewwaah!! :p

compared to Masjid Wilayah, tempat yg kami suke tu a bit smaller, tp cantik environment. harga pon, sgt cheap cheap cheap. So far x confirm pon lg. Tp tunangku sgt berkenan. Klo tu pilihan die, aku pon suke jugak! n yg plg penting jugak, mengikut kemampuan. yezza!!

Tp, disebabkan tahap kedegilan aku ni amatlah tinggi, aku nak gak letak gambar kat sini. tp hya gambar pintu sahaja ye. hehe. tu pon gelap. ngeh ngeh.


sakit x hati, dpt tunjuk gamba pintu jer? :p

Nnt kalo dah confirm, aku akan post kat sini keh!

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...