Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 26 May 2010

why do i join MATRADE FC?

ok, aku baru je balik dr launching MATRADE Fan Club (MFC). pe kebendanye MFC tuh? Ala2 fan club akedemi fantasia tu la! hahaha. Katenye, MFC ni ditubuhkan utk jd penyokong or urusetia klo MATRADE ade wat kejohanan/sukan watsoeva. So, dgn adenye kelab ni, kitorang kene ikot la kemana2 perlawanan yg MATRADE join. tukang sokong n tolong pe yg patut. hehe

Actually, im not rly interested 2 join. tp bile pk, aku selalu (almost every week) akan ikot tunangku g training/friendly match especially football n futsal, aku rase aku patot join MFC. dr aku dok saje menjadi penyokong setia tunangku (hehe) bek aku involve pape yg patot. but still leh jd kipas susah mati tunangku. lalalalalaaa. 2 je sbb aku join. tunangku pon encourage aku join. kalo sbb lain, aku mmg mls da. em, since bertunang, aku rase, aku da kurangkan aktiviti sosialku. uhukuhuk. Di MFC ni pon, aku jd krew blakang tabir je. hahaha

So, utk launching MFC td, aku adela tlg2 pe yg patot. ala, nak decorate sket2 here n there. Aku volunteer buat keje2 ribbon ni. mmg aku suke. so, x rase pon kene pakse or x ikhlas or x suke. i juz love wat i did. hehe. theme red n black. most ribbons there, aku yg buat! yay!! suke! kalo bg keje2 cam2, mmg aku sgt la minat! masa buat ribbon td, ade yg tya, mesti hantaran buat sendiri. hahaha. mmg buat sendiri. selagi boleh budget.... cantik tu, x taw la... hehe.

Anyway, the ribbon cutting ceremony went well. very simple but meriah! pix ceremony tu x sempat snap. but behind the scene pix je ade. enjoy!


sesi potong ribbon bermula! priittt!!

ok, x berapa nak kemas nmpaknye bunga tersebut. lol

kak elin n kak sue, tlg cepat sket tiup belon 2! huhu

emma, tanx jd model scissors 2. nak tunjuk ribbon yg aku buat sbnye. haha

so terang! aku nk tunjuk bunga yg aku buat yg melekat kat reket 2. uwaa!!

nmpak bunga tengah 2? penat aku buat, pastu kene potong. hahaha
btw, dis is sofia. she's gettin' married next week. congrats babe! :)

geng menari aku! i miss dancing, but gurls, aku da xleh menari lagi pasni.. hehe

ads: kit kat drumstick icecreams were sponsored by Che Wan Darul. Tanx bro! :)

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...