Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 28 May 2010

~~im bored ~~

happy wesak day! ntah sape yg clbrte wesak tah. hahaha. im at home n no one around. baby bucukku g opis. mmg klo xde pape program, die akan g opis wat keje die. acah n asyu dah kua g chill out ngan member. along g gathering ngn budak sekolah lama die. mak n ayah jap g nak g kedai. tinggal aku sorang. harap2 tunangku balik awal. leh jalan2. huhu

i browsed the FB n found my fren's wedd pix. aku cam tersuke lak tgk benda ni. aku x taw la nak panggil pe benda ni. backdrop ke? eh, ke ade nama lain?


ha, pe orang panggil ni? normally akan ade bnda ni time oscar award, grammy award or sume award la kat hollywood 2 kan. n then, tempat 2 jd tempat utk amek gambar. so, ppl might noe where were u. well, i find dis really intersting! aku suke idea ni!

katela aku kawen nnt xde pelamin (tunangku kan x nak bersanding) so, boleh je adekan bnda ni kan. so, amek la gambar kat situ jer. hahaha. ok wat! erm, boleh dipertimbangkan. ngeeee. pepandai je aku ni. saje je . sbb aku tgk bnda 2 sgt awesome. huhu. suke suke suke...

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...