Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 11 May 2010

feza nak kawen!!

aku ada click masa kat college dulu. sgt syg korang!! ili, feza, akem, ayu, bobek, suzie, eryn, nadia, hajar n lia (eh, ade ttgal ke? xde kowt. hehe) ade org pagil geng kitorang ni geng kipas. hahaha. bukan sbb suke bodek yer. mebi sbb suke pegang kipas tangan 2 kowt. giler gedikzz. akakakaka. ala, panas pulak kan. ahaha. tp ili la yg plg ratu kipas.

n then, yg plg aku konpius, ade sorang lecturer ni pgil group aku ni geng elite. agagagaga. ELITE ker? sbb ape, 2 yg aku konpius. adakah sbb ktorang suke melawa, ataupon suke pakai heels, ataupun suke masuk kelas lambat? ahahaha. lu pk la sendiri! xtahan btol la! sweet memories!

ms study dulu sebok sume men teka teki sape among us will get married 1st! ramai yg kate Ili!! hahaha. yela, die je yg ktorang nmpak sgt seyes berkapel kononnye. ihik. sume dorang ni suke je cite pasal kawen. mmg gatai sumer. ihik!

erm, dulu, ili+faiz, feza+zul, ayu+syafiq, bobek+syukur, lia+hap, akem ngn sape eh? ngehngeh. nmpaknye, aku mmg xde pasangan yer walopon penat kwn2 aku match make kan aku ngn mcm2 org. hahahaha. sorila kwn2, usaha korang x berhasil nk menjodohkan aku.hahahaha. Husni Al-zai'm adalah 1st n last love aku ok!(insyaallah) hehe

mungkin xde rezeki korang2 ni nak kawen ngn boifren2 korang time study dulu ek? xpe2, jodoh Allah dah sediakan. hehe.

tup tap tup tap, masing2 dah further study n dah keje. tb2 aku lak bgtaw aku nk bertunang. ramai gak le yg terkejut. dorang kate, aku rileks je single ms study, skali tb2 bertunang dulu n nak kawen dulu among sume geng! haha. bukan aku sesaje! wink2.

plg shocking ialah Feza. die bertunang 8/5/2010(last week). n dah decided nak kawen 31/7/2010! uwaa!! giler awal!! cayalah feza, teka teki kononnye aku yg kawen dulu terkubur sudah! hahaha. ko lah juara yg sbnye! n ko lah org petama yg akan dpt arcopal dr bobek. akakakaka.


congrats feza! happy 4 u! :)

yea! mengikut nmpaknye geng2 aku ni. bagus2. kne ade org mulekan ni! yeahh!!

nway, rindu sgt kat sume org! tunang fiza aritu, aku n faiz je yg dtg, harap sgt kawen feza nnt, korang dtg taw!! kawen aku nnt, lagi la wajib korang dtg k!!

nk letak gambar2 geng kat sini. luv u guys! muahhhx!!


nak convoy raye lagi! best!

geng kipas vacation was awesome! langkawi roxx! :P

adoii, sume x reti bergaya lg nih.hahaha!


korang sume giler! :p miss the moment!


grad pon akhirnye memasing! yay!!


the pink mafias! n i am still! ;p


International Islamic College dihatiku :)


nanti kite g konvoy raye ngn laki n anak memasing lak yer .huhu

ok, sile siapkan baju utk wedding feza nnt yer. themenye ialah purple! :)

love ~ izyan al-za'im

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...