Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 29 March 2013

izz balik kampung :)

lst week, hari jumaat, lps appt dgn doctor izz dan mak buat chemo, aku hubs nad izz berangkat ke seri manjung. hubs hometown. kira ni izz 1st time balik kampung, last time just singgah je. kali ni tidur sana skali. bangga abi bwk izz balik umah dia. hehehe. gambar2 dibawah gambar2 random di perak :)

my little family at teluk batik

abi with izz

kitorang x mandi pon. saje jalan je :)

kenapa izz tgk camera camtu? cium kang! :p

peace! ni kat lumut :)
ummi abi sayang izz !
dekat seri manjung ade aeon baru bukak. kellas kt kampung abi ade aeon. hehehe. so saje la meninjau tempat baru gitu :)
 
ade fast food baru nama zone wing. erm, boley la sesekali nk tukar selera :)

jujur, rasa mknn x leh lawan mcD, kfc or wendys. tp concept kedai ni best la. siap ade ipad corner. huhu
with abi's sis, kak hudaa. she's the only one yg tinggal di rumah manjung since arwah mama n abah meninggal dunia. she's a teacher in a school there.




kebetulan ada kawan sekolah yg bininya baru bersalin. n dia duduk di manjung jugak rupanya. ok jom melawat baby zara :)

lps tu, melawat baby hani pulak kat batu gajah. sepupu izz a.k.a anak abg hubs.  bertambah sepupu izz. yayy

sekarang ni izz suka tepuk amai2. asek nak tepuk amai2 je kejenya. tu tangkap gamba jadi camni. hehe

baby hani :)

ada satu restoran arab baru bukak kat manjung. selama ni aku x penah suka mandi ayam ke kambing ke. x minat. tp seyesly kt restoran yemen ni, aku suka pulak. sedap!
ok la, tu je gamba perak. hehe.


psst// selain blog, FB, twitter, instagrm. skang ni aku layan KEEK pulak. hahaha semua aku nk pulun mcm aku ni artis kan. hahaha. k bai ;)

love ~ izyan al-za'im

3 comments:

Miss Sunshine said...

lebat rambut izz.. rambut hanafi jarang2.. halus pulak tu. sekali imbas nampak macam botak.

Aimaniman Ezaiza said...

dofollow blog ni..

seronoknya cuti2 kampung... anak2 lagi suka kan.. lagi2 p tepi pantai...

izyan al-za'im said...

hana,
ramabut izz lebat smpi syg nk potong. haha. xpe, hanafi tu, dia rilex2 dulu. x lm lg byk le tu rambut :)

aimaniman,
mcm besar izz ni, dia x fhm pon lg balik kampung ni. tp kita mak ayah ni yg eksaited sebenarnye kan. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...