Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 7 March 2013

izz al za'im (random)

hai. actually ade byk cerita nak cerita kat blog ni. tp mcm x cukup masa je. kekonon bz la sangat. hahaha. kalao sempat aku cita la satu2. heemm, ni aku letak jela random foto izz kat sini. sian gamba simpan dlm camera/fon je. hehehe. layanzzz

izz with his bff mr mickey!

at secret recipe. his fav skill. xsuka baring. nak diri je kejenya

kelaka aku tgk gmba ni. tido macam org tua tgn kat bwh kepala. lol

with ummi at baby expo klcc last week :)

syokla tido. ummi sakit kaki tolak dia merayap kt klcc. hehe

abi tunjuk parking tix. RM20. terbaek la parking klcc. hahahaha

kasih sepupu. sayang aim kat izz izz ye. haha

mcm nak sama je izz ngan mickey tu. hehe

jason mraz ke, bruno mars?

at sweet chat, setia city mall. cayangggg izz

izz with his book hadiah dari aunty fira. izz loves it so much!

izz with his new cousin. kami melwat baby keisha rania kat alor setar last week

izz pakai tudung. heee

izz, why so serious?? macho la konon tu? haha
maher zain junior. ummi suka la topi ni. jumpa kat trudy n teddy, terus beli. ensem anak ummi :)
love ~ izyan al-za'im

4 comments:

SweetLikeWhat said...

hai izz :)

izyan al-za'im said...

hai auntie :)

Aeen said...

mcam2 pose la si izz ni lah...geram je tengok...hehe

Sue-Rya Qistina said...

comel izz pakai bareta hitam tu. cute je!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...