Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 5 April 2013

photoshoot at kiddie fotolab

hai hai hai. akhirnya da siap edited photos izz masa photo session at kiddie fotolab. puas ati sebab semua gamba aku suka. bila tgk gamba2 tu kat studio tu, rasa nk semua gamba tu. berdebar nak taw harga. bila tokei cerita semula yg groupon RM48 aku byr tu hya akan dpt 4 softcopy je. ye aku taw tu... tp gamba2 yg lain semua cantik2. xkan aku nk biakan gamba2 tu mcm tu saje. abi pon geram tgk gamba2 tu. bila dia bgtaw pakej yg ade. so kami setuju utk amek pakej C dimana aku akan dpt semua soft copy edited version about 100+ photos. 2 x 12r, 2 x 8r, 15 x 4r n album. memang tercekik jugak nk byr pakej tu. tp mmg da expect dari awal. xde la terkejut sgt. tp tu kenangan. so beli jugak la. naseb baik abi x kesah je. dia kata dia faham harga fotografi mmg mcm tu. especially part editing. kalo nk suro abi yg edit, mmg x dapat la. so, kita byr utk servis tu sebenarnya. wah, xsangka abi mmg seorang yg memahami. huhuhuhu. so gamba2 kat bwh ni sebahagian hasil photoshoot hari tu. sikit je letak. enjoy!


dear izz al-za'im anak ummi n abi, ni kira hadiah dari ummi n abi utk izz. masa ni izz 6 bulan. nnt da besar izz boley tgk balik gamba2 ni. moments ni x selalu kita dpt capture. we hope u like it. we love u izz :)


















i love all photos! yay!

love ~ izyan al-za'im

5 comments:

Ummi Miqdad said...

Comelll sangat!!!! baju bee tu dah nampak mcm gegirl pulak.. hihi.
Bulat mata izz...

izyan al-za'im said...

haah mmg baju bee tu nmpak mcm girl kan. huhu

ZZnoor said...

look stunning!!!

Anonymous said...

Salam sis.. how much ya pakej C yg sis amik tu? Sbb i pun tgh tgu foto viewing ni this weekend.. nk tawu harga supaya dpt la standby decision awal2 nk ke xnk.. harap sis sudi share.. ^_^

j_zura84 said...

Hi.. i hari tu pun amik groupon rm48 tu utk anak i.. bila dah siap mmg amik semua gambar.. comel2 kot.. syg klu x amik.. photographer dia punya keje mmg superb sgt.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...